D.I.V.E.

Hét programma voor het ontdekken van een authentiek bedrijfsidee. 


Voor mensen die een bedrijfsidee willen neerzetten die in alignment is met wie ze zijn en in harmonie met de dingen die ze belangrijk vinden.


Door een liefdevolle deepdive in jezelf te maken en zonder oordeel te ontdekken wie je werkelijk bent, waar je echt van houdt en weten wat jij belangrijk vindt, kan je een bedrijfsidee uitdenken dat echt authentiek is aan jezelf. 

Het vinden van een authentiek bedrijfsidee....

Ik spreek veel mensen waarbij het maar niet lukt om die ene perfecte bedrijfsidee te vinden.


Ze hebben meerdere ideeën, maar kunnen én durven vaak niet te kiezen. Want stel dat je het verkeerde kiest...Wat dan?


Ze hebben echt helemaal geen idee waar ze goed in zijn en wat ze echt leuk vinden. Soms vinden ze juist heel veel leuk. 


Of ze zitten werkloos thuis met hun handen in het haar en weten zich geen raad meer.  


Waardoor ze toch kiezen voor loondienst waar ze op den duur weer in vastlopen, omdat ze uitgekeken zijn, ze uitdaging missen of omdat ze überhaupt geen baan weten te vinden dat perfect bij ze past.

Het is super vermoeiend en vraagt ontzettend veel energie van je. Je probeert wel werk te vinden, maar het lijkt maar niet te lukken.......


Eigenlijk weet je ook niet echt wat je leuk vindt en wat je wilt. 


Super frustrerend dat je maar niet helder krijgt wat je nu moet doen ....... Aaarggghhh ....


Soms wil je gewoon in bed blijven liggen en de dekens over je heen trekken. 


Je houdt jezelf voor dat je niet moet zeuren en gewoon door moet blijven gaan. Maar door de bijkomende stress slaap je minder en blijf je maar piekeren. En dit is voelbaar op alle vlakken in je leven. 


Je kan minder hebben van je partner. En je kinderen moeten gewoon een keer luisteren en rustig doen.Het blijft knagen. Je geniet veel minder van de dingen die je doet en je voelt je een soort van robot. Alles sukkelt maar door.


Weet dat dit ook anders kan!


Het is niet nodig om je gefrustreerd te voelen, een kort lontje te hebben en je energieloos te voelen.


Ook jij kan ontdekken welk bedrijfsidee perfect bij je past en waar jij echt blij en gelukkig van wordt. 


Door antwoord te krijgen op de echte vragen zoals 'Wie ben ik?', 'Wat wil ik?' en 'Waar word ik blij van?' en door dit met elkaar te verbinden.

“Follow your dream! Elke bedrijfsidee begint namelijk met een droom.”

- Susanne Brouwers

Wat zou het voor jou betekenen als je een bedrijfsidee hebt wat helemaal bij je past en waarin jouw potentieel helemaal tot zijn recht komt?

Een bedrijfsidee waarmee je de vrijheid kan creëren waar je zo naar verlangt.


Omdat je zelf graag de touwtjes in handen hebt. Jij neemt de beslissingen wanneer je wat, waar en hoe doet.


Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?


Zodat jij de zaken kan nastreven die voor jou belangrijk en waardevol zijn. En dat je op je eigen manier je levenspad kan bewandelen.


Dat jij vanuit autonomie kan leven.

Wat zou het voor jou betekenen als je mij als coach aan je zijde hebt?


Geen frustraties meer, maar echte transformatie naar de persoon die jij diep van binnen bent.


Dat je vertrouwen groeit omdat je precies weet wie je bent, waar je van houdt en wat je nodig hebt en hoe je vanuit authenticiteit je eigen bedrijfsidee vorm geeft.


Take a leap and DIVE......

Hi, ik ben Susanne Brouwers


Mijn missie is om mensen te helpen die zichzelf zijn kwijtgeraakt in hun zoektocht naar leuk en uitdagend werk, zichzelf weer te hervinden en werk vinden wat helemaal bij ze past.

Ik floreer als ik ze weer zie lachen en zich gelukkiger en succesvoller voelen. Dat ze weer volop in het leven gaan staan en weer gaan leven. 

Dat ze een leven leiden wat resoneert aan wie ze zijn, wat ze leuk vinden en waar ze behoefte aan hebben. Ruim 2 jaar geleden ben ik een coachingstraject voor creatieve hoogbegaafde aangegaan om meer inzicht in mezelf te krijgen. Ik was helemaal klaar met tegen de zoveelste 'existentiële crisis' aan te zitten, want oh boy…. Wat heb ik vaak met vragen rondgelopen als “Wie ben ík?”, “Wat doe ík hier?”, “Wat kan ík nou?”


Al snel kwam ik erachter dat het ondernemerschap datgene was wat perfect bij mij paste. Alleen waarin dan? Als kind wilde ik al ondernemer worden, maar nooit geweten waarin. 


Tijdens dit traject ontmoette ik meer mensen die diep van binnen verlangde naar het ondernemerschap, omdat ze wisten dat het goed bij ze paste. Maar ook zij wisten niet goed waarin en bleven daardoor elke keer weer naar “passend” werk zoeken. Dit raakt me in mijn hart, omdat ik weet wat het betekent als je zoekende bent en blijft.


Dit kan en moet anders!


Ik heb een hele lange tocht afgelegd en heb het wiel grotendeels zelf uitgevonden om mijn bedrijfsidee uiteindelijk te vinden. Hierdoor heb ik wel veel kennis en eigen ervaring op kunnen doen. Maar ik gun een ander een kortere route. 


En dat is precies waarom ik mijn D.I.V.E. programma ontwikkeld heb. 

D.I.V.E.

De weg naar een authentiek bedrijfsidee


Hét programma voor mensen die een bedrijfsidee willen neerzetten die in alignment is met wie ze zijn en in harmonie met de dingen die ze belangrijk vinden.


Zodat ze meer vrijheid krijgen en vanuit autonomie een leven vol vertrouwen kunnen leiden. 


Er zijn vier belangrijke ingrediënten:

"Een schip zonder kapitein en dat voor anker ligt kan niet uitvaren. Het schip zal altijd in de haven blijven"

Zie het D.I.V.E. programma als een deepdive in jezelf maken. Wat heb jij als kapitein nodig om het anker te lichten en met jouw eigen schip de haven uit te varen?

D

Drive

Jij weet waar je het voor doet en je weet hoe je jezelf kan motiveren om door te gaan, ook als je in een zware storm zit.

I

Inzicht

Jij voert zelfonderzoek uit, zodat je precies weet welk potentieel je als kapitein hebt, met welk schip je wilt varen en wie je als bemanning mee neemt op je reis.

V

Verlangen

Je weet wat je bestemming is en hoe je daar moet komen. Je wordt je eigen navigatie om daar te komen.

E

Eigenaarschap

Het anker staat voor je denkpatronen, overtuigingen en gewoonte. Wil je meer stuwkracht, dan moet het anker het water uit. Daar is kracht en verandering voor nodig. 

Maak een liefdevolle DIVE

Door een deepdive in jezelf te maken weet je wie je in essentie bent en wat je belangrijk vindt, waardoor je een bedrijfsidee creëert die in alignment is met jezelf en in harmonie is met de dingen die jij belangrijk vindt. 

 

En alle antwoorden zitten in jou! Je moet ze alleen weten te vinden en liefdevol te benaderen. Dat wil zeggen dat je wegblijft van oordelen. Alles is zoals het is. Dat wat we willen veranderen, veranderen we. Hierdoor kan je vanuit een bepaalde kwetsbaarheid de verbinding met jezelf aangaan om zo alle antwoorden te vinden. 


Met D.I.V.E. vind je de antwoorden.

De puzzelstukjes

Door alle antwoorden te krijgen, kan jij de laatste puzzelstukjes gaan leggen om tot een uniek en authentiek bedrijfsidee te komen.


Dan heb je een bedrijfsidee ..........

  • dat helemaal met jou resoneert als persoon, zodat je vanuit vertrouwen je eigen bedrijf kan starten;
  • waarmee je meer vrijheid in je leven kan creëren. Jij bepaald namelijk zelf de wat, de hoe en de wanneer;
  • waarmee je vanuit autonomie je leven leeft omdat je rekening houdt met de zaken die jij belangrijk en waardevol vindt, zodat jij op je eigen manier je levenspad kan bewandelen.

Hoe ziet het programma eruit?


In 90 dagen gaan we de basis leggen van jouw authentiek bedrijfsidee door een deepdive in jezelf te maken.


Je creëert een bedrijfsidee dat helemaal voldoet aan jouw wensen, levensstijl en doelen die je hebt.


D.I.V.E. is een reis die we samen gaan afleggen. Jij bent de kapitein en ik je navigatie zodat jij op koers blijft. 

D.I.V.E. bestaat uit:


De Duikboot

Het online trainingsgedeelte waarin ik je meeneem in mijn DIVE methode.


D.I.V.E. is een programma van actie en praktische werkboeken. Deze worden online beschikbaar gesteld.


Het Trefpunt

Tijdens het programma zullen we elkaar 2 keer live treffen;


Een Nine Star Ki consult (een-op-een)

The mastermind (groep)

De Navigator aka Susanne 🙂

Ik zal je als coach begeleiden in het proces, het beste in je naar boven halen en een liefdevolle schop onder je kont geven (als dat nodig is). 


Er zijn 12 groepscalls van 1 uur én een community voor support, zowel voor de groep als privé met mij.


Het Eiland

Een community voor de deelnemers van D.I.V.E. om te kunnen connecten en inspiratie op te doen. Door de reis samen te maken, kom je veel eerder bij je bestemming.

De DIVE methode in het kort:

Met de DIVE methode ga je een reis afleggen en stap je in een duikboot, zodat je echt de diepte in kan gaan. Tijdens deze reis ga je verschillende onderdelen in kaart brengen. De onderdelen zijn de modules in het online trainingsgedeelte "de duikboot" en zien er als volgt uit:

1. De Haven

Belangrijk is om eerst je huidige resultaten in kaart te brengen voordat je duidelijk kunt bepalen waar je naartoe wilt. Zonder duidelijke bestemming is elk schip stuurloos. Je gaat je resultaat per levensgebied inzichtelijk maken. Vervolgens ga je achterhalen wat jouw ultieme verlangen op dit moment is, zodat je een duidelijk doel hebt waar je naartoe kan werken.


2. De middelen

Een bedrijf starten gaat altijd gepaard met het doen van investeringen. Het is daarom verstandig om te weten hoe je er financieel voor staat, zodat je kan anticiperen op de komende investeringen. Je gaat aan de slag met het in kaart brengen van je financiën. 


3. De machinekamer

Als mens zijn we allemaal gelijk. Het zijn juist onze denkpatronen, overtuigingen en gewoonte die ons anders maken dan een ander. Het vormt onze stuwkracht. Alleen is deze stuwkracht ons niet altijd dienend. In deze module gaan we aan de slag met je denkpatronen, overtuigingen en gewoonte zodat je uiteindelijk de juiste stuwkracht voorruit gaat krijgen. 


4. De kapitein

Een goede ondernemer weet wie hij is en wat hij wel en niet kan. Oftewel we gaan de kapitein (jij dus!) helemaal ontrafelen. Wie is die kapitein en waar is hij/zij goed in. Je gaat aan de slag met zelfonderzoek en gaat de antwoorden vinden. En als kers op de taart, sluiten we af met een Nine Star Ki* consult om echt alles uit je potentieel te halen.


5. De brandstof

Je wilt een bedrijf waarin je de dingen kan doen die jou gelukkig en blij maken. Activiteiten waar je energie van krijgt. Je gaat aan de slag om al je passies te ontdekken en in kaart te brengen.

6. De inrichting 

Dit punt wordt vaak overgeslagen of wordt niet goed doordacht, waardoor je kans loopt dat je een slaaf in je eigen bedrijf wordt. En dat willen we niet. Eerst ga je bepalen wat jij belangrijk vindt. Aan welke (voor)waarden jouw bedrijf moet gaan voldoen en niet geheel onbelangrijk wie jij wilt gaan bedienen. Oftewel hoe jouw ideale klant eruit ziet. 


7. Het voertuig

Bepaal over welk voertuig jij de kapitein wilt worden en wat voor een kapitein je wilt zijn. Nu je weet waar je potentieel ligt, wat je passies zijn en welke behoefte jij ingevuld wilt hebben en wie je meest ideale klant daarbij is, rest je alleen nog de stap om deze bij elkaar te gaan brengen. In deze module ontstaat jouw authentiek bedrijfsidee ♥.


The Mastermind

Een mastermind kun je zien als een samenkomen van mensen die gezamenlijk "één groot brein" vormen. Gebruik de creativiteit van andere, ga brainstormen, leer van andere en laat je inspireren.


op deze live dag geldt vooral de motto: 


- samen weten we meer dan alleen -


8. De reis begint

Zodra je weet hoe je bedrijfsidee eruit ziet, ga je aan de slag met de hoe. Ik wil dat je gaat varen en blijft varen. Elimineer obstakels zodat je niet gaat stranden. Je gaat inzichtelijk maken hoe je een succesvolle kapitein gaat worden. Daarom staan in deze module de volgende punten centraal;

  • leren omgaan met emoties en verleidingen;
  • successen noteren en vieren;
  • de weg vooruit definiëren.

Wat krijg je?

Online leeromgeving - 24/7 bereikbaar én in eigen tempo te volgen

Wekelijkse groepcoaching, met één-op-één aandacht

Opdrachten en werkboeken voor dagelijks succes

Privé community voor dagelijks groep en privé support

Een-op-een Nine Star Ki consult

Live Mastermind dag

Maximaal 8 deelnemers voor persoonlijk support

Nine Star Ki

Door Nine Star Ki (ook genoemd NSK) toe te passen weet en voel je precies wat jouw talenten, valkuilen, behoeftes en drijfveren zijn. Nine Star Ki is een oude Oosterse methodiek gebaseerd op je geboortedatum. Het verteld alles over de energie van 5 elementen;
💧 water
🌳 hout
🔥 vuur 
🌍 aarde 

💎 metaal 


Welke elementen jij bezit of meekrijgt, ligt aan de positie van de planeten, de zon en de maan in de dierenriem tijdens jouw geboorte. Denk maar eens aan de invloed van de zwaartekracht van de maan op de zeeën van onze aarde. De zwaartekracht zorgt voor eb en vloed. Wij als mens bestaan hoofdzakelijk uit water, dus ook wij krijgen een bepaalde energie mee van de maan, net zoals van de planeten en de zon.  


En eerlijk is eerlijk, ik keek redelijk sceptisch tegen NSK aan. Hoe kan je aan de hand van je geboortedatum mijn persoonsprofiel weergeven. Maar ik was heel snel om. Het klopte en het klopte bij heel veel andere. Dat is de reden waarom ik de opleiding ben gaan volgen en het toe pas in mijn programma. Het is echt een verrijking op het zelfonderzoek wat je gaat uitvoeren. 


Met NSK geef ik je jouw basis gebruiksaanwijzing, zodat je echt kan gaan voor je droom en een bedrijfsidee creëert die in alignment is met jezelf en in harmonie is met de dingen die jij belangrijk vindt.

Voel jij dat dit de juiste stap is?

Wacht dan niet langer!

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en D.I.V.E. jouw springplank is naar je eigen onderneming.

Voor wie??

Jij houdt ervan om jezelf uit te blijven dagen. Ook al vind je dat soms best spannend.

Jij hebt een sterk verlangen om voor jezelf te beginnen en wilt nu echt aan de slag.

Jij houdt ervan om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen.

En als je al tot hier bent gekomen, zit het wel goed met je verlangen om voor jezelf te beginnen. Vertrouw daarop en twijfel niet langer. Vraag vandaag nog een gesprek aan. Het gesprek is vrijblijvend en er zitten geen verplichtingen aan. Maar pas op! Het gesprek kan wel je verlangen nog verder aanwakkeren ♥ 😜

Wat andere over mij zeggen

Wil je weten of D.I.V.E. voor jou de juiste stap is?

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en D.I.V.E. jou de komende 90 dagen een boost kan geven.

Na het doorlopen van het programma heb jij:

  • Een bedrijfsidee dat een afspiegeling is van je authentieke zelf
  • Vertrouwen in jezelf en in je bedrijfsidee om daadwerkelijk de stap richting ondernemerschap te gaan zetten
  • Een mindset swift. Alles gaat verhogen, je energie, geluk en hoe je in het leven staat.

Veelgestelde vragen

Ik twijfel of het ondernemerschap wel iets voor mij is. Is dit programma dan wel iets voor mij?

Waar vinden de Live dagen plaats?

Ik had op meer Live momenten gehoopt. Waarom is voor deze opzet gekozen?

"Wil jij je leven blijven dromen of je droom gaan leven?"Als mens zijn we in staat om mooie dingen te creëren. We hebben vaak meer potentie in ons dan dat we zelf geloven. Vertrouw op je eigen kunnen en durf de stap te nemen, hoe spannend deze ook aanvoelt.


Ik geloof in jou!


Liefs Susanne

>