Super tof dat je interesse toont in de D.I.V.E. methode

Super tof dat je hier bent aangekomen. Ik ben nu al trots op je! Ik snap namelijk dat het bezoeken van deze pagina al best spannend kan aanvoelen. Maar je mag en kan je helemaal ontspannen ♥.


Je bent aan het oriënteren en dat is helemaal oké 👌. De (lichte) spanning en twijfel die je voelt is heel normaal. Die hebben we allemaal. Besef dat er wellicht iets heel moois in gang wordt gezet in dat koppie van je. 


Wat je voelt is namelijk je verlangen die aangewakkerd wordt. En als je verlangen aangewakkerd wordt, dan wordt je onderbewustzijn wakker en alert. Die voelt direct dat er iets gaande is. Het is een emotie die hij herkent en automatisch koppelt aan verandering. En daar is hij niet meteen blij mee. 


Je zult waarschijnlijk veel tegenstrijdige gedachten (gaan) ervaren op  dit moment. Dit is je onderbewustzijn die je toefluistert. Luister daar nu niet teveel naar. Weet dat je een verlangen hebt. Diep van binnen voel je dat je het anders wilt gaan doen. En hoe mooi is het als je nu een hele veilige stap kan zetten richting dat verlangen, geheel veilig en zonder enige consequenties?

Graag nodig ik je uit tot een vrijblijvend gesprek waarin we al een kleine deepdive in jou gaan maken en kijken we of ik de juiste persoon voor jou ben en of mijn programma datgene is wat jou verder kan helpen. Het gesprek vindt plaats via de telefoon en duurt ongeveer 45 - 60 minuten.


Maar voordat we in gesprek gaan, wil ik je vragen onderstaande vragen te beantwoorden. Met de vragen peil en prikkel ik je verlangen en heb ik alvast wat achtergrond informatie. Er is geen goed of fout in je antwoorden. Wees eerlijk en geef zo uitgebreid mogelijk antwoord. 


Dan rest mij alleen nog de vraag om de vragen te beantwoorden. Dat kan door op de 'START' knop te drukken. De vragen verschijnen dan automatisch. Het zijn een 10-tal vragen en zodra je deze beantwoord hebt, kan je op de 'VERZENDEN' knop drukken. Ik neem spoedig contact met je op.


Spreek je snel, Susanne ♥

powered by Typeform

Susanne Brouwers
info@suusies.nl
KvK: 72789557

BTW: NL001884849B83

Copyright 2019-2020 @Suusies.nl  | Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement |  Cookiebeleid

>